Kirkevandring den 2. April kl. 8.30

Kirkevandring fra Broholm kirke

VELKOMMEN TIL EN PÅSKEVANDRING

ET SAMARBEJDE MELLEM FIRE SOGNE
Vi fire sogne i den gamle Tommerup kommune: Verninge, Brylle,

Tommerup og Broholm arbejder sammen på forskellige leder og kanter. Den nyeste ide, vi gerne vil prøve af, er en vandring fra den ene kirke til den anden – i første omgang fra Broholm til Brylle. Senere vil det så blive fra Brylle til Verninge, og fra Verninge til Tommerup og til sidst fra Tommerup til Broholm.

Vandringerne vil komme til at finde sted 2. påskedag – i år:
d. 2. april. En af teksterne til 2. påskedag er beretningen om vandringen til Emmaus. Om to vandringsmænd, der kort efter
Jesu opstandelse går af sted til Emmaus. Undervejs taler de om religiøse og eksistentielle spørgsmål, om indtryk fra de forgangne dage i Jerusalem, om forventninger til Jesus af Nazareth og om, hvor skuffede de er over, at Jesus er død. Heldigvis slutter en tredje vandringsmand sig til dem og blander sig i deres samtale, hvilket fuldstændig forandrer de to`s verden. Da Jesus slår følge med dem, bliver håbløshed vendt til håb, og de kan frimodigt gå videre ad den vej, der er deres.

Når vi går 2. påskedag er det også med indtryk fra den forgangne påske – indtryk, der Gud ske lov ikke på samme måde rummer skuffede forventninger, men derimod et livsmod – vakt
af opstandelsesbudskabet påskedag, af det budskab, der er blevet forkyndt i vores kirker siden kristendommens indførelse i Danmark. Om det er det budskab, vi taler med hinanden om, når vi vandrer af sted, eller det er det gryende forår eller højtidens familiefrokost, det afgør den enkelte, men vi begynder med en påskeandagt i Broholm kirke, og vi slutter af med en i Brylle kirke. Vi får noget at gå videre på ad den vej, der er vores.

Vi begynder kl. 8.30 med rundstykker i menighedshuset ved Broholm kirke. Kl. 9.00 er der andagt i kirken. Derefter begynder vandringen, der er på 6-7 km. Der vil være stop undervejs, bl.a et med en snack/lidt at drikke og toiletmulighed hos Jytte Storm på Appevej. Der vil blive mulighed for videretransport med bil fra et par af stoppene, for deltagere der ikke kan gå så langt.

Ved ankomst i Brylle mellem ca. kl. 12.30 – 13 er der en let frokostbuffet klar.

Kl. 13.30 afsluttes med en andagt i Brylle kirke. Der kræves ikke tilmelding, og det er gratis at deltage.