Julekoncert med seniorkoret og Odense-Korup brassband

December 2020 KL. 19.00 I Kirken, dato offentliggøres i næste kirkeblad

Efterhånden er det blevet en tradition at afholde julekoncert i Brylle Kirke, og den tradition bliver holdt i hævd igen i december. Den endelige dato kommer på plads i næste kirkeblad. Oplevelsen bliver med den samme gode julestemning, da det er Seniorkoret og Odense- Korupblæserne, der medvirker. Odense-Korupblæserne er en sammenslutning af Korupblæserne og Odense Brassband. De har stor erfaring i at medvirke ved Gudstjenester og kirkekoncerter, og de har ved flere lejligheder optrådt i Brylle ved forskellige arrangementer, bl.a. ved julekoncerter. Odense- Korupblæserne har indledt et samarbejde med seniorkoret, som også igen medviker ved årets julekoncert. Forfriskning i pausen. Vel mødt til vores årlige julekoncert.